Intrebari Frecvente

I: Cum ma pregatesc pentru concurs?

LM: Este de ajuns sa stiti materia care s-a predat pana la 1 Noiembrie si sa incercati sa rezolvati subiectele din anii anteriori pe care le regasiti pe website-ul www.luminamath.ro.

I: Cum ma inscriu la concurs?

LM: Pentru a te inscrie la concurs, completeaza formularul de inscriere de pe site-ul www.luminamath.ro si vei primi un e-mail de confirmare care va contine si parola generata automat.

I: Ce trebuie sa aduc la concurs?

LM: La Etapa Scrisa va trebui sa aduci carnetul de elev sau cartea de identitate, pix/creion/stilou. Obiectele sau materialele precum: telefon mobil, calculator sau rigla sunt interzise.

I: Am voie sa completez formularul de raspunsuri cu altceva in afara de creion?

LM: DA, deoarece formularele de raspunsuri vor fi introduse in cititoare optice pentru corectare, care formularele completate cu pix/stilou/creion.

I: Ce se se intampla daca nu pot participa; poate participa altcineva in locul meu?

LM: Inscrierea se face in mod individual, ulterior fiind tiparite foi de raspuns nominalizate, de aceea, nu poate participa alt elev in locul celui care renunta la inscriere.

I: Cine organizeaza festivitatea de premiere pentru fiecare judet si unde ar trebui sa ma adresez daca am nelamuriri?

LM: Administratorul fiecarui judet va decide modalitatea prin care castigatorii vor intra in posesia diplomelor si a premiilor si va organiza premierea la nivel de judet. Data si locatia unde se vor desfasura premierile vor fi afisate pe site-ul www.luminamath.ro dupa ce administratorii vor decide aceste lucruri