Inregistrare

Etapa Online:

Inscrierea se va face in perioada 3 octombrie – 31 octombrie online, pe platforma www.luminamath.ro, completand toate datele cerute in formularul de inregistrare; dupa inregistrare, sistemul va trimite automat un e-mail de confirmare care va contine datele inscrise pentru userul respectiv. Username-ul va fi adresa de e-mail cu care s-a completat formularul de inscriere, iar parola este aleasa de catre utilizator.
Atentie! Sunteti inregistrati cu succes daca veti primi un e-mail cu titlul Register is ok. La finalul acestui e-mail trebuie sa dati click pe Apăsaţi aici pentru a vă înregistra! si asa veti confirma inregistrarea.
Va veti putea loga pe site cu adresa de e-mail si parola aleasa si veti putea modifica anumite detalii ale contului dumneavoastra (scoala, judetul, etc) mai putin parola si adresa de e-mail.

Etapa Scrisa:

In aceasta etapa vor merge doar concurentii selectati la Etapa Online, conform crietriilor stabilite. Acestia se vor prezenta in centrele stabilite de catre organizatori si anuntate pe website-ul oficial: www.luminamath.ro . In urma discutiilor purtate cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice se va lua o decizie cu privire la numarul de centre alocate pentru sustinerea concursului. Centrele vor fi anuntate in timp util pe website astfel incat elevii sa-si poata alege centrul in care se vor prezenta la Etapa Scrisa.