Înregistrare

Etapa Online:

Înscrierea se va face în perioada 30 Septembrie – 31 Octombrie online, pe platforma www.luminamath.ro, completând toate datele solicitate în formularul de înregistrare; după înregistrare, sistemul va trimite automat un e-mail de confirmare care va conține datele înscrise pentru userul respectiv. Username-ul va fi adresa de e-mail cu care s-a completat formularul de înscriere, iar parola este aleasă de către utilizator.
Atenție! Sunteți înregistrați cu succes dacă veți primi un e-mail cu titlul Register is ok. La finalul acestui e-mail trebuie sa dați click pe ”Apăsați aici” pentru a finaliza înregistrarea! și așa veți confirma înregistrarea.
Vă veți putea loga pe site cu adresa de e-mail și parola aleasă și veți putea modifica anumite detalii ale contului dumneavoastră (școala, județul, etc) mai puțin parola și adresa de e-mail.


Etapa Scrisă:

In această etapă vor merge doar concurenții selectați la Etapa Online, conform criteriilor stabilite. Aceștia se vor prezenta în centrele stabilite de către organizatori și anunțate pe website-ul oficial: www.luminamath.ro. În urma discuțiilor purtate cu Ministerul Educației Naționale se va lua o decizie cu privire la numărul de centre alocate pentru susținerea concursului. Centrele vor fi anunțate în timp util pe website astfel încât elevii să poată identifica centrul în care se vor prezenta la Etapa Scrisă.