Intrebari frecvente

I: Cum mă pregătesc pentru concurs?

LM: Este de ajuns să cunoașteți materia care s-a predat până la 1 Noiembrie și să încercați să rezolvați subiectele din anii anteriori pe care le regăsiți pe website-ul www.luminamath.ro.

I: Cum mă înscriu la concurs?

LM: Pentru a te înscrie la concurs, completează formularul de înscriere de pe site-ul www.luminamath.ro și vei primi un e-mail de confirmare care va conține și parola generată automat.

I: Ce trebuie să aduc la concurs?

LM: La Etapa Scrisă va trebui să aduci carnetul de elev sau cartea de identitate, pix/creion/stilou. Obiectele sau materialele precum: telefon mobil, calculator sau riglă sunt interzise.

I: Am voie să completez formularul de răspunsuri cu altceva în afară de creion?

LM: DA, deoarece formularele de răspunsuri vor fi introduse în cititoare optice pentru corectare, care pot citi formularele completate cu pix/stilou/creion.

I: Ce se întâmplă dacă nu pot participa; poate participa altcineva în locul meu?

LM: Înscrierea se face în mod individual, ulterior fiind tipărite foi de răspuns nominalizate, de aceea, nu poate participa alt elev în locul celui care renunță la înscriere.

I: Cine organizează festivitatea de premiere pentru fiecare județ și unde ar trebui să mă adresez dacă am nelămuriri?

LM: Administratorul fiecărui județ va decide modalitatea prin care câștigătorii vor intra în posesia diplomelor și a premiilor și va organiza premierea la nivel de județ. Data și locația unde se vor desfășura premierile vor fi afișate pe site-ul www.luminamath.ro după ce administratorii vor decide aceste lucruri.